Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Westwoud

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Westwoud? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Westwoud! Op ons portaal bieden we volop tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-westwoud

Een schoonmaakster in Westwoud zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Westwoud inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Westwoud vergelijken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster bij je thuis komt. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw oproep geaccepteerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er nuttige online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Drechterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Westwoud

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Westwoud

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Westwoud, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Andijk, Oudendijk, Lutjebroek en Hoogkarspel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen binnen- en buitenshuis. Hieronder tref je een lijst met werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Opvouwen van de was.
 • De garage opruimen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al voor €13,20 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene aanbieders in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Westwoud. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €22,00 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen plus minus €24,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot wel €15,00 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, afstoffen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Westwoud huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Westwoud?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €525,00.

Plaats een reactie