Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoogkarspel

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Hoogkarspel? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Hoogkarspel! Op dit platform bekijk je handige tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €13,00 p/uur.

schoonmaker-zoeken-hoogkarspel

Een schoonmaakster in Hoogkarspel vinden

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Hoogkarspel inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Ten derde heb je allerlei platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hoogkarspel zoeken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw uitnodiging wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt aan huis op de afgesproken datum. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een vakkundige schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van speciale websites die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Care.com: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Drechterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoogkarspel

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Hoogkarspel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Hoogkarspel, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Lutjebroek, Westwoud, Grootebroek en Bovenkarspel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in en rondom huis. In het volgende deel vind je enkele veel voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,00 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse bedrijven in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Hoogkarspel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van winkels, kantoren, scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen ongeveer €21,50 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €13,00 tot +/- €15,00 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Hoogkarspel huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van de grootte van de woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Hoogkarspel?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie