Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lutjebroek

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Lutjebroek? Meer en meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Lutjebroek! Op ons portaal bieden we concrete tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €13,10 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-lutjebroek

Een schoonmaakster in Lutjebroek gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Lutjebroek inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Lutjebroek opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp komt werken. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Stede Broec.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lutjebroek

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Lutjebroek

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Lutjebroek, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Westwoud, Andijk, Hoogkarspel en Grootebroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster is er voor alle werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder bekijk je een lijst met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wasmachines aanzetten.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,00 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmakers in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Lutjebroek. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen de €22,50 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot zo’n €17,00 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Verder kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Lutjebroek kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor onder andere afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Lutjebroek?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten bedragen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie