Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bovenkarspel

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Bovenkarspel? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Bovenkarspel! Op schoonmakerzoeken.nl tref je diverse tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder delen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-bovenkarspel

Een schoonmaakster in Bovenkarspel vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Bovenkarspel inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder zijn er diverse handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Bovenkarspel zoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op tarief, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige bemiddelaars die daarbij helpen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Stede Broec.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bovenkarspel

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Bovenkarspel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Bovenkarspel, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Grootebroek, Hoogkarspel, Oosterleek en Wijdenes.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Hieronder tref je een lijst met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,00 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Bovenkarspel. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen de €24,00 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot wel €18,00 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Bovenkarspel huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals dweilen, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week hangt af van het aantal m2, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Bovenkarspel?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten liggen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie