Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wijdenes

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Wijdenes? Steeds meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Wijdenes! Op schoonmakerzoeken.nl tref je concrete tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-wijdenes

Een schoonmaakster in Wijdenes zoeken

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Wijdenes inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend kan je gebruik maken van handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Wijdenes zoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van verschillende websites die je hierbij helpen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulpstudent.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Drechterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wijdenes

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Wijdenes

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Wijdenes, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Oosterleek, Bovenkarspel, Hem en Venhuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper huur je in voor de meest gangbare karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf check je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,50 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Wijdenes. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,50 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen de €23,50 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €12,60 tot €15,25 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die gedaan worden: afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Wijdenes kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Wijdenes?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie