Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Venhuizen

Wil je een schoonmaakhulp in Venhuizen? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Venhuizen! Op onze schoonmaakwebsite tref je duidelijke tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-venhuizen

Een schoonmaakster in Venhuizen gezocht

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Venhuizen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ook zijn er diverse handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Venhuizen vinden

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale Apps en websites die daarbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Drechterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Venhuizen

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Venhuizen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Venhuizen, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hem, Wijdenes, Assendelft en Krommenie.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder vind je een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,30 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende bedrijven in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Venhuizen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen +/- €23,50 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot wel €15,75 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Venhuizen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het aantal m2, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Venhuizen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het complete huis wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven bedragen tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie