Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Broek in Waterland

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Broek in Waterland? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een goede schoonmaker in Broek in Waterland! Op schoonmakerzoeken.nl lees je volop tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €13,40 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-broek-in-waterland

Een schoonmaakster in Broek in Waterland vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Broek in Waterland inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Broek in Waterland vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, takenpakket en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanvraag beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in Waterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Broek in Waterland

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Broek in Waterland

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Broek in Waterland, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Zuiderwoude, Uitdam, Katwoude en Monnickendam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker is er voor alle karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel check je de meest gangbare klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,20 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor heeft effect op productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Broek in Waterland. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,50 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen de €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot zo’n €18,50 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien nodig kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Broek in Waterland huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Broek in Waterland?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie