Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Monnickendam

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Monnickendam? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Monnickendam! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we nuttige tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Nu al vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-monnickendam

Een schoonmaakster in Monnickendam zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Monnickendam inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Ook kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Monnickendam zoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt schoonmaken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Kies enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Waterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Monnickendam

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Monnickendam

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Monnickendam, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Katwoude, Broek in Waterland, Edam en Volendam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf vind je een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen van kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,30 (uurloon).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene aanbieders in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Monnickendam. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €20,00 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, horeca en hotels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen de €23,50 en €35,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot wel €18,00 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Monnickendam kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Monnickendam?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie