Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Edam

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Edam? Meer en meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Edam! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we volop tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €12,80 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-edam

Een schoonmaakster in Edam inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Edam inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Verder kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Edam zoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt aan huis op de afgesproken datum. Het is goed om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en geef aan waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Nationalehulpgids.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Edam-Volendam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Edam

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Edam

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Edam, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Monnickendam, Katwoude, Volendam en Den Ilp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser helpt jou graag met allerlei karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder vind je de meest gangbare taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De garage opruimen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,50 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende dienstverleners in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Edam. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot €16,50 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Edam hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het aantal m2, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Edam?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €525,00.

Plaats een reactie