Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Edam-Volendam

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Edam-Volendam? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Edam-Volendam! Op ons portaal tref je nuttige tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook behandelen we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-edam-volendam

Een schoonmaakster in Edam-Volendam gezocht

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Edam-Volendam inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Verder zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Edam-Volendam opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt werken. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op prijs, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Kies een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb je een match.

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er verschillende websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Edam-Volendam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Edam-Volendam

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Edam-Volendam

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Edam-Volendam, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Waterland, Amstelveen, Landsmeer en Diemen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser helpt jou graag met allerlei karweitjes binnen- en buitenshuis. Hieronder verstrekken we enkele veel voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,80 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene bedrijven in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Edam-Volendam. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €34,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, winkels, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €20,00 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot €18,75 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. Indien gewenst kan je afspraken maken over afwassen of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Edam-Volendam huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week ligt aan de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Edam-Volendam?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven liggen tussen de €225,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie