Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Beets

Wil je een schoonmaakhulp in Beets? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Beets! Op dit platform lees je praktische tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bespreken we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-beets

Een schoonmaakster in Beets zoeken

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Beets inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Beets zoeken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp komt schoonmaken. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw aanvraag wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt aan huis op de afgesproken datum. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er nuttige platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Helpling.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Edam-Volendam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Beets

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Beets

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Beets, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Schardam, Hobrede, Oosthuizen en Warder.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper is er voor alle karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel delen wij een lijst met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Beets. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €24,50 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €23,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot €17,00 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Daarnaast kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Beets hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Beets?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie