Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Warder

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Warder? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Warder! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we handige tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-warder

Een schoonmaakster in Warder vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Warder inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde zijn er diverse online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Warder inhuren

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Kies een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw verzoek beantwoord wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn verschillende online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulpstudent.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Edam-Volendam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Warder

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Warder

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Warder, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oosthuizen, Beets, Middelie en Kwadijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand check je de meest voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp (lokaal) al vanaf €12,80 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere dienstverleners in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Warder. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €22,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot zo’n €19,00 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Warder huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Warder?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie