Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Grathem

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Grathem? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Grathem! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij duidelijke tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €13,20 p/uur.

schoonmaker-zoeken-grathem

Een schoonmaakster in Grathem gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Grathem inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Grathem zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan verschillende online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Leudal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Grathem

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Grathem

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Grathem, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Heel, Beegden, Baexem en Heythuysen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bekijk je de meest voorkomende huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,00 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei organisaties die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Grathem. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen +/- €25,00 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,10 tot wel €16,00 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard taken die opgepakt worden: stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Grathem kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week ligt aan de grootte van het huis, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Grathem?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven liggen tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie