Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heel

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Heel? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, geen rotklusjes meer en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Heel! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we diverse tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-heel

Een schoonmaakster in Heel gezocht

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Heel inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde heb je steeds meer handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Heel vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser bij je thuis komt. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw inschrijving ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en benoem wat voor jou van belang is. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op praktische platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Voor bedrijven.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Marktplaats.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Maasgouw.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heel

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Heel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Heel, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Beegden, Echt, Grathem en Baexem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder vind je een opsomming met werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de regio al vanaf €13,00 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal organisaties in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Heel. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €24,50 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen de €24,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot +/- €20,00 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard taken die gedaan worden: stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Verder kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Heel hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor onder andere ramen lappen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Heel?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie