Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Middelie

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Middelie? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Middelie! Op deze website verstrekken we praktische tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €13,10 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-middelie

Een schoonmaakster in Middelie gezocht

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Middelie inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Middelie zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser komt poetsen. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw oproep wederzijds passend is heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke websites die jou helpen zoeken. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Edam-Volendam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Middelie

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Middelie

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Middelie, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Warder, Oosthuizen, Kwadijk en Westbeemster.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in en rondom huis. In het gedeelte hieronder tref je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was wegwerken.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,20 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte stimuleert het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Middelie. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van winkels, scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen de €24,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,20 tot +/- €15,75 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Middelie kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Middelie?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Jouw woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie