Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zoelmond

Wil je een schoonmaakhulp in Zoelmond? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Zoelmond! Op onze schoonmaakwebsite bieden we nuttige tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien delen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-zoelmond

Een schoonmaakster in Zoelmond zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Zoelmond inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast zien wij steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Zoelmond inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp bij je thuis komt. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op prijs, werkzaamheden en reviews.

 4. Contact opnemen

  Kies verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Goed nieuws: er zijn speciale portalen die je hierbij kunnen ondersteunen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Nationalehulpgids.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Buren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zoelmond

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Zoelmond

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Zoelmond, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Beusichem, Asch, Varik en Heesselt.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder tref je de meest voorkomende klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,10 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende bedrijven in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Zoelmond. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,50 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €22,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot +/- €16,50 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Zoelmond hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld ramen lappen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de grootte van het huis, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Zoelmond?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie