Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heesselt

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Heesselt? Meer en meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Heesselt! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je diverse tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder delen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-heesselt

Een schoonmaakster in Heesselt inhuren

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Heesselt inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Heesselt opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster aan huis komt. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, takenpakket en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw verzoek wederzijds passend is heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Ons advies is om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er diverse platforms die daarbij helpen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw wensen in West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heesselt

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Heesselt

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Heesselt, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Varik, Zoelmond, Zennewijnen en Ophemert.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel delen wij enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,10 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Heesselt. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, horeca en hotels, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen de €24,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot wel €18,50 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, dweilen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Heesselt kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Heesselt?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie