Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tytsjerksteradiel

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Tytsjerksteradiel? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, altijd een gezonde woning, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Tytsjerksteradiel! Op dit platform verstrekken we duidelijke tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,20 p/uur.

schoonmaker-zoeken-tytsjerksteradiel

Een schoonmaakster in Tytsjerksteradiel vinden

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Tytsjerksteradiel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zijn er diverse online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Tytsjerksteradiel inhuren

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp aan huis komt. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Care.com: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Tytsjerksteradiel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tytsjerksteradiel

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Tytsjerksteradiel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Tytsjerksteradiel, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Achtkarspelen, Noardeast-Fryslân, Opsterland en Smallingerland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in en rondom huis. In het overzicht hieronder vind je enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,90 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei dienstverleners in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Tytsjerksteradiel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, kantoren, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen +/- €25,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot wel €18,00 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of de planten water geven.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Tytsjerksteradiel hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door het type woning, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Tytsjerksteradiel?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten liggen tussen de €375,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie