Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Diphoorn

Wil je een schoonmaakhulp in Diphoorn? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Diphoorn! Op deze website verstrekken we veel tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-diphoorn

Een schoonmaakster in Diphoorn inhuren

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Diphoorn inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Diphoorn vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp komt poetsen. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op verschillende applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Nationalehulpgids.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Diphoorn

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Diphoorn

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Diphoorn, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Erm, Veenoord, Sleen en Nieuw-Amsterdam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het overzicht hieronder tref je de meest gangbare huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,30 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert een fijne werksituatie en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Diphoorn. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Drenthe.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €24,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,40 tot €17,00 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Diphoorn kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Diphoorn?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie