Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zweeloo

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Zweeloo? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Zweeloo! Op ons portaal bekijk je nuttige tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-zweeloo

Een schoonmaakster in Zweeloo zoeken

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Zweeloo inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Zweeloo zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als de opdracht positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van praktische applicaties die jou helpen zoeken. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zweeloo

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Zweeloo

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zweeloo, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Wezup, Wezuperbrug, De Kiel en Schoonoord.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in jouw huishouden. Hieronder vind je de meest voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,30 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor bevordert het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse organisaties in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Zweeloo. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van scholen, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Kosten: tussen +/- €23,00 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot wel €17,75 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals verschonen van het beddengoed of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Zweeloo kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Zweeloo?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie