Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wezup

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Wezup? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Wezup! Op schoonmakerzoeken.nl vind je duidelijke tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder behandelen we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-wezup

Een schoonmaakster in Wezup gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Wezup inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Als laatste zien wij steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Wezup zoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw uitnodiging wederzijds passend is heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de overeengekomen datum. We raden aan om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan praktische online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wezup

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Wezup

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Wezup, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Wezuperbrug, Aalden, Zweeloo en De Kiel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Hieronder bekijk je de meest gangbare huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,40 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte zorgt voor fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere schoonmakers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Wezup. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van horeca en hotels, kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Tarief: tussen gemiddeld €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot zo’n €19,00 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Wezup huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Wezup?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie