Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Aalden

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Aalden? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Aalden! Op dit platform lees je duidelijke tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-aalden

Een schoonmaakster in Aalden gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Aalden inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ook heb je steeds meer platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Aalden vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een professionele schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Aalden

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in Aalden

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Aalden, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Meppen, Benneveld, Wezuperbrug en Wezup.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand check je een lijst met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De ventilatie reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,20 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei schoonmaakondernemers in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Aalden. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Tarief: tussen gemiddeld €21,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €12,60 tot €17,50 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Aalden hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het type woning, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Aalden?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie