Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Meppen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Meppen? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Meppen! Op ons portaal ontdek je duidelijke tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,10 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-meppen

Een schoonmaakster in Meppen inhuren

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Meppen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Meppen opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster aan de slag gaat. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke bemiddelaars die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Meppen

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Meppen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Meppen, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Benneveld, Eeserveen, Aalden en Wezuperbrug.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in jouw huishouden. In het volgende deel vind je enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,80 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor bevordert een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Meppen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of dakreiniging behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van scholen, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Drenthe.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €21,50 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot zo’n €15,50 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Meppen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het type woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Meppen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie