Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Eeserveen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Eeserveen? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Eeserveen! Op deze website verstrekken we veel tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-eeserveen

Een schoonmaakster in Eeserveen inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Eeserveen inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Eeserveen zoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt aan huis op het gekozen moment. Het is handig om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Tegenwoordig zijn er diverse online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Borger-Odoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Eeserveen

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Eeserveen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Eeserveen, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Oosterhesselen, Gees, Benneveld en Meppen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder vind je enkele veel voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed opmaken.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,00 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor gelukkige werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende aanbieders in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Eeserveen. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Drenthe.
 • Prijs: tussen plus minus €22,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,50 tot zo’n €18,25 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: dweilen, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen. Indien nodig kan je afspraken maken over strijken of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Eeserveen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van het aantal m2, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Eeserveen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €525,00.

Plaats een reactie