Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kamperveen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Kamperveen? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Kamperveen! Op deze pagina verstrekken we concrete tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij delen we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €12,90 p/uur.

schoonmaker-zoeken-kamperveen

Een schoonmaakster in Kamperveen gezocht

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Kamperveen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Kamperveen vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp komt schoonmaken. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een professionele schoonmaker is ingewikkeld. Goed nieuws: er zijn verschillende bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Kampen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kamperveen

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Kamperveen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Kamperveen, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Genemuiden, Mastenbroek, Grafhorst en Zalk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel bekijk je de meest gangbare huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen van kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,50 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende dienstverleners in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Kamperveen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot €19,25 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Kamperveen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Kamperveen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie