Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Mastenbroek

Wil je een schoonmaakhulp in Mastenbroek? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, geen rotklusjes meer en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Mastenbroek! Op deze website tref je veel tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-mastenbroek

Een schoonmaakster in Mastenbroek zoeken

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Mastenbroek inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Mastenbroek inhuren

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Zwartewaterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Mastenbroek

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Mastenbroek

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Mastenbroek, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Emmeloord, Ens, Genemuiden en Kamperveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in jouw huishouden. In het overzicht hieronder bieden wij een opsomming met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • De was wegwerken.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €13,00 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte bevordert een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere schoonmaakondernemers in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Mastenbroek. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of vloeronderhoud zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,00 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van scholen, horeca en hotels, winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Overijssel.
 • Tarief: tussen plus minus €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot wel €19,25 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Mastenbroek hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van de grootte van de woning, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Mastenbroek?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie