Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Genemuiden

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Genemuiden? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ijverige schoonmaker in Genemuiden! Op schoonmakerzoeken.nl tref je diverse tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €12,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-genemuiden

Een schoonmaakster in Genemuiden zoeken

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Genemuiden inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Als laatste ontstaan er meer en meer platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Genemuiden opzoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat je precies verwacht. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op diverse bemiddelaars die daarbij helpen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Marktplaats.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Zwartewaterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Genemuiden

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Genemuiden

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Genemuiden, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Mastenbroek, Emmeloord, Kamperveen en Grafhorst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in jouw huishouden. Hieronder verstrekken we de meest voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,00 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor zorgt voor het werkgenot en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei schoonmaakondernemers in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Genemuiden. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €24,50 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot €19,75 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Genemuiden hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Genemuiden?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie