Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Grafhorst

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Grafhorst? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Grafhorst! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je concrete tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-grafhorst

Een schoonmaakster in Grafhorst inhuren

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Grafhorst inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook heb je allerlei handige platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Grafhorst zoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt werken. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals prijs, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Kies enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt een beroep doen op verschillende bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Kampen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Grafhorst

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Grafhorst

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Grafhorst, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Kamperveen, Genemuiden, Zalk en s-Heerenbroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder bekijk je een opsomming met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,70 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende dienstverleners in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Grafhorst. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van winkels, kantoren, scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €20,50 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,20 tot +/- €16,00 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: dweilen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Grafhorst kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de grootte van de woning, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Grafhorst?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie