Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kampen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Kampen? Steeds meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Kampen! Op dit platform vind je concrete tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €12,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-kampen

Een schoonmaakster in Kampen inhuren

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Kampen inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Kampen inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is slim om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke portalen die je hierbij helpen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Homeworks.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Kampen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kampen

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Kampen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Kampen, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Noordoostpolder, Urk, Dronten en Lelystad.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf tref je de meest voorkomende huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,10 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Kampen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,90 tot wel €16,25 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Kampen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Kampen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie