Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dronten

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Dronten? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Dronten! Op deze pagina lees je concrete tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens delen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-dronten

Een schoonmaakster in Dronten zoeken

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Dronten inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ook heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Dronten vinden

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt poetsen. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw inschrijving wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Helpling.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Care.com: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Dronten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dronten

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Dronten

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Dronten, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Kampen, Noordoostpolder, Lelystad en Heerde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster is er voor alle huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder tref je een overzicht met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was opvouwen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,80 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan het werkgenot en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Dronten. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Flevoland.
 • Kosten: tussen ongeveer €24,50 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot €16,00 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Dronten huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. het type woning, jouw leefstijl, en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Dronten?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie