Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Swifterbant

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Swifterbant? Meer en meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Swifterbant! Op onze schoonmaakwebsite delen wij praktische tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien vergelijken wij diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-swifterbant

Een schoonmaakster in Swifterbant inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Swifterbant inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste ontstaan er meer en meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Swifterbant vergelijken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt poetsen. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanmelding wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van praktische bemiddelaars die daarbij helpen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Dronten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Swifterbant

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Swifterbant

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder check je adressen van schoonmaakspecialisten in Swifterbant, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Biddinghuizen, Wilsum, Marle en Welsum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom huis. In het volgende deel bieden wij een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €12,50 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor stimuleert de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Swifterbant. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €25,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Flevoland.
 • Kosten: tussen de €24,00 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot +/- €16,25 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, afstoffen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Swifterbant hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Swifterbant?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie