Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nijhuizum

Wil je een schoonmaakhulp in Nijhuizum? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Nijhuizum! Op schoonmakerzoeken.nl tref je volop tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens vergelijken wij populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €12,70 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-nijhuizum

Een schoonmaakster in Nijhuizum vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Nijhuizum inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zien wij steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nijhuizum vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt werken. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw oproep geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een geschikte schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er praktische Apps en websites die je hierbij helpen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Helpling.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nijhuizum

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Nijhuizum

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Nijhuizum, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Koudum, Franeker, Wolsum en Folsgare.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel vind je een lijst met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen van kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,80 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan een fijne werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene schoonmaakondernemers in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Nijhuizum. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, scholen, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen plus minus €24,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot zo’n €18,25 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Nijhuizum huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week hangt af van het type woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Nijhuizum?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven bedragen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie