Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wolsum

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Wolsum? Steeds meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Wolsum! Op deze website ontdek je praktische tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-wolsum

Een schoonmaakster in Wolsum inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Wolsum inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Wolsum vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw aanmelding wederzijds passend is heb je een match.

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is slim om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er verschillende online marktplaatsen die daarbij helpen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wolsum

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Wolsum

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Wolsum, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Nijhuizum, Koudum, Folsgare en Tjalhuizum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder delen wij de meest gangbare klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,10 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene aanbieders in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Wolsum. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €22,50 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot +/- €19,25 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Wolsum huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het type woning, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Wolsum?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie