Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Koudum

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Koudum? Meer en meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Koudum! Op deze website delen wij volop tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-koudum

Een schoonmaakster in Koudum gezocht

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Koudum inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Koudum opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan huis komt. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw aanvraag beantwoord wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er verschillende bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Koudum

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Koudum

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Koudum, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Franeker, Tzum, Nijhuizum en Wolsum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder delen wij de meest voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • De garage opruimen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de regio al vanaf €13,10 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor stimuleert de productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Koudum. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van winkels, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €23,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot +/- €15,50 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Koudum kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het type woning, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Koudum?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten liggen tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie