Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Welsum

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Welsum? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Welsum! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we handige tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €13,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-welsum

Een schoonmaakster in Welsum gezocht

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Welsum inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde zijn er diverse platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Welsum zoeken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is handig om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn nuttige vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Olst-Wijhe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Welsum

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Welsum

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Welsum, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Marle, Swifterbant, Veessen en Vorchten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle werkzaamheden in jouw huishouden. In het overzicht hieronder verstrekken we enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de regio al vanaf €12,60 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor zorgt voor productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende dienstverleners in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Welsum. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen om en nabij de €21,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot €18,00 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Welsum kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor onder andere stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Welsum?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie