Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Provincie Flevoland

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Provincie Flevoland? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Provincie Flevoland! Op deze website bieden we diverse tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,80 (uurloon).

Een schoonmaakster in Provincie Flevoland vinden

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Provincie Flevoland inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde kan je gebruik maken van praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Provincie Flevoland zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan huis komt. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op prijs per uur, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de afgesproken datum. Ons advies is om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan nuttige applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Provincie Flevoland

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker is er voor alle schoonmaakklusjes in en rondom huis. Bijgaand tref je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.
Bekijk schoonmaakbedrijven in Almere, Zeewolde, Lelystad, Dronten, Noordoostpolder en Urk.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,20 per uur, inclusief alles.

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot zo’n €16,00 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarbij kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Provincie Flevoland kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan de grootte van de woning, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Provincie Flevoland?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten bedragen tussen de €300,00 tot €700,00.