Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Almere

Wil je een schoonmaakhulp in Almere? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Almere! Op ons portaal verstrekken we diverse tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-almere

Een schoonmaakster in Almere gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Almere inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ook heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Almere inhuren

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp komt werken. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Kies diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Marktplaats.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Almere.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Almere

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Almere

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Almere, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Weesp, Gooise Meren, Huizen en Blaricum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp is er voor alle klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder check je een overzicht met werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,10 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor stimuleert fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse aanbieders in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Almere. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Flevoland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €20,50 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot zo’n €15,50 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Almere kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het aantal ruimtes, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Almere?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie