Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Knipe

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in De Knipe? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in De Knipe! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je concrete tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bespreken we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-de-knipe

Een schoonmaakster in De Knipe gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in De Knipe inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in De Knipe vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan huis komt. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw verzoek beantwoord wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de afgesproken datum. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en vertel waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is best lastig. Er bestaan verschillende applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Heerenveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Knipe

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in De Knipe

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in De Knipe, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Gersloot, Tjalleberd, Katlijk en Mildam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster is er voor alle schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder check je de meest gangbare werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,60 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor stimuleert productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei dienstverleners in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in De Knipe. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,00 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €23,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot +/- €15,25 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen. Indien gewenst kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in De Knipe kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in De Knipe?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie