Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Katlijk

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Katlijk? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Katlijk! Op ons portaal verstrekken we diverse tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bieden we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,60 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-katlijk

Een schoonmaakster in Katlijk zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Katlijk inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend zijn er diverse online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Katlijk zoeken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, ervaring en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw inschrijving ingewilligd wordt heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan speciale bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Marktplaats.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Heerenveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Katlijk

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Katlijk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Katlijk, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in De Knipe, Gersloot, Mildam en Oranjewoud.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser is er voor alle huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bekijk je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,40 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor bevordert een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei bedrijven in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Katlijk. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen de €22,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot +/- €17,00 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Katlijk kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Katlijk?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven bedragen tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie