Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Mildam

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Mildam? Steeds meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Mildam! Op deze pagina vind je praktische tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast vergelijken wij bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-mildam

Een schoonmaakster in Mildam inhuren

Heb je het erg druk en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Mildam inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Mildam vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt schoonmaken. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw aanmelding wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is handig om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat je precies verwacht. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke applicaties die daarbij helpen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Heerenveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Mildam

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Mildam

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Mildam, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Katlijk, De Knipe, Oranjewoud en Nieuweschoot.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in jouw huishouden. Bijgaand bekijk je een opsomming met klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • De was opvouwen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp in de buurt nu al vanaf €13,20 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte bevordert productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene aanbieders in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Mildam. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €20,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,20 tot €15,00 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen. Daarbij kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Mildam kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor onder andere afstoffen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Mildam?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie