Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oranjewoud

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Oranjewoud? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Oranjewoud! Op schoonmakerzoeken.nl vind je concrete tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bekijk je hier populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €12,70 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-oranjewoud

Een schoonmaakster in Oranjewoud vinden

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Oranjewoud inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Als laatste heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Oranjewoud vergelijken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser aan de slag gaat. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Contact opnemen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is handig om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Tegenwoordig zijn er speciale online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Heerenveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oranjewoud

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Oranjewoud

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Oranjewoud, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Mildam, Katlijk, Nieuweschoot en Oudeschoot.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder verstrekken we een overzicht met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De ventilatie reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,10 per 60 minuten.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor stimuleert het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Oranjewoud. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €21,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,20 tot wel €19,75 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, dweilen, stofzuigen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Oranjewoud huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Het exacte aantal uur per week hangt af van de grootte van de woning, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Oranjewoud?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie