Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kaag en Braassem

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Kaag en Braassem? Meer en meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Kaag en Braassem! Op deze pagina vind je diverse tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bespreken we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-kaag-en-braassem

Een schoonmaakster in Kaag en Braassem vinden

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Kaag en Braassem inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Kaag en Braassem opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er nuttige online zoekmachines die daarbij helpen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Kaag en Braassem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kaag en Braassem

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Kaag en Braassem

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Kaag en Braassem, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn, Leiderdorp en Oegstgeest.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder vind je een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,50 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor draagt bij aan productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere organisaties die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Kaag en Braassem. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €34,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, horeca en hotels, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €23,50 en €30,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot wel €16,75 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Kaag en Braassem huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Kaag en Braassem?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten liggen tussen de €250,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie