Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rijpwetering

Wil je een schoonmaakhulp in Rijpwetering? Meer en meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Rijpwetering! Op deze pagina tref je veel tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-rijpwetering

Een schoonmaakster in Rijpwetering inhuren

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Rijpwetering inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Verder heb je allerlei handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Rijpwetering vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, ervaring en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke bemiddelaars die je hierbij helpen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Kaag en Braassem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rijpwetering

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Rijpwetering

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Rijpwetering, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Nieuwe Wetering, Oude Wetering, Oud Ade en Roelofarendsveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder bekijk je een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (regionaal) al vanaf €13,20 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor stimuleert de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse schoonmakers in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Rijpwetering. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen de €21,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot +/- €15,50 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Rijpwetering kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Rijpwetering?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie