Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Roelofarendsveen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Roelofarendsveen? Steeds meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Roelofarendsveen! Op deze pagina verstrekken we nuttige tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €13,20 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-roelofarendsveen

Een schoonmaakster in Roelofarendsveen gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Roelofarendsveen inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Daarnaast kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Roelofarendsveen zoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals prijs, werkzaamheden en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Kies een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en geef aan wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan diverse Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulpstudent.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Kaag en Braassem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Roelofarendsveen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Roelofarendsveen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Roelofarendsveen, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Oud Ade, Rijpwetering, Warmond en Hoogmade.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in en rondom huis. In het volgende deel delen wij een overzicht met klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp in de buurt al voor €12,70 per 60 minuten.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor stimuleert fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse bedrijven in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Roelofarendsveen. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €24,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €12,60 tot wel €17,25 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Roelofarendsveen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Roelofarendsveen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie