Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oud Ade

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Oud Ade? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Oud Ade! Op dit platform bekijk je volop tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bieden we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-oud-ade

Een schoonmaakster in Oud Ade gezocht

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Oud Ade inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Oud Ade zoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Contact opnemen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw oproep goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is goed om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op handige Apps en websites die daarbij helpen. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Care.com: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Kaag en Braassem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oud Ade

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Oud Ade

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Oud Ade, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Rijpwetering, Nieuwe Wetering, Roelofarendsveen en Warmond.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand check je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,40 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) bevordert een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Oud Ade. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen +/- €20,00 en €35,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,90 tot +/- €15,50 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, dweilen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Oud Ade kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Oud Ade?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €250,00 tot €525,00.

Plaats een reactie