Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwe Wetering

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Nieuwe Wetering? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Nieuwe Wetering! Op ons portaal ontdek je concrete tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €13,10 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-nieuwe-wetering

Een schoonmaakster in Nieuwe Wetering gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Nieuwe Wetering inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Afsluitend heb je steeds meer praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Nieuwe Wetering zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt schoonmaken. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, takenpakket en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van gebruiksvriendelijke websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Voor bedrijven.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulpstudent.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Kaag en Braassem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwe Wetering

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Nieuwe Wetering

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Nieuwe Wetering, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oude Wetering, Hazerswoude-Dorp, Rijpwetering en Oud Ade.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel delen wij enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (lokaal) al voor €13,30 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere organisaties die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Nieuwe Wetering. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot zo’n €16,00 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Nieuwe Wetering huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Nieuwe Wetering?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie