Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oude Wetering

Wil je een schoonmaakhulp in Oude Wetering? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Oude Wetering! Op schoonmakerzoeken.nl tref je volop tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 p/uur.

schoonmaker-zoeken-oude-wetering

Een schoonmaakster in Oude Wetering gezocht

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Oude Wetering inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Oude Wetering vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw verzoek goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er nuttige online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Nationalehulpgids.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Kaag en Braassem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oude Wetering

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Oude Wetering

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Oude Wetering, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Nieuwe Wetering en Rijpwetering.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder vind je een overzicht met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,40 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse aanbieders in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Oude Wetering. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €24,50 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €13,00 tot +/- €15,50 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Oude Wetering hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van dweilen, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het type woning, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Oude Wetering?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie