Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hazerswoude-Dorp

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Hazerswoude-Dorp? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Hazerswoude-Dorp! Op dit platform vind je praktische tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-hazerswoude-dorp

Een schoonmaakster in Hazerswoude-Dorp gezocht

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Hazerswoude-Dorp inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Hazerswoude-Dorp vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp komt werken. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, ervaring en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Ons advies is om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er handige online zoekmachines die jou helpen zoeken. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Alphen aan den Rijn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hazerswoude-Dorp

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Hazerswoude-Dorp

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Hazerswoude-Dorp, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Oude Wetering en Nieuwe Wetering.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster is er voor alle klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder check je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,90 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere dienstverleners in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Hazerswoude-Dorp. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van scholen, winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €24,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €12,60 tot +/- €19,00 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Hazerswoude-Dorp kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan de grootte van het huis, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Hazerswoude-Dorp?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven liggen tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie