Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lansingerland

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Lansingerland? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Lansingerland! Op deze website bieden we nuttige tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens delen we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-lansingerland

Een schoonmaakster in Lansingerland gezocht

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Lansingerland inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Lansingerland zoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op tarief, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als de opdracht ingewilligd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn speciale websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Lansingerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lansingerland

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Lansingerland

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Lansingerland, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Westland, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Midden-Delfland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder verstrekken we een opsomming met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • De was strijken.
 • Kleren wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,20 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte helpt bij een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene aanbieders in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Lansingerland. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, horeca en hotels, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen +/- €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot +/- €19,25 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Lansingerland hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Lansingerland?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie