Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bergschenhoek

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Bergschenhoek? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Bergschenhoek! Op dit platform bieden we duidelijke tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bieden we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Nu al vanaf €13,40 p/uur.

schoonmaker-zoeken-bergschenhoek

Een schoonmaakster in Bergschenhoek gezocht

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Bergschenhoek inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Bergschenhoek vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt poetsen. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, ervaring en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als de opdracht ingewilligd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een bedreven schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van praktische platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Lansingerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bergschenhoek

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Bergschenhoek

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Bergschenhoek, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Bleiswijk, Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs en Delfgauw.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder tref je een overzicht met taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (lokaal) al vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor zorgt voor productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal organisaties in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Bergschenhoek. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,50 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen plus minus €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot +/- €15,00 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Bergschenhoek kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Bergschenhoek?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €550,00.

Plaats een reactie